Meny
Ballett Kvinners Marco Tozzi Lukkede Tå 22103 844 Met navy Blå Leiligheter comb

navy Ballett Marco Kvinners Met Tozzi Blå Tå comb Leiligheter 22103 844 Lukkede XqZ1wRq8

Ordfører Rita Ottervik (Ap) i Trondheim reagerer kraftig på at flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.

Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Tozzi navy Leiligheter Lukkede Tå 844 Kvinners comb Marco Met Ballett 22103 Blå Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik.
Kvinners Hæler toe Spenne Svart Pumper Høye Lukket Soild Pu Odomolor sko qxdwnCg71q
Mer fra ABC Nyheter
Hvordan kan vi komme oss ut av «bruk-og-kast-samfunnet»?
Verdens forbruk øker i takt med befolkningsvekst og mer...
Leiligheter Ballett Tozzi Met Kvinners 844 comb navy Tå Marco 22103 Lukkede Blå Annonse
Annonse
Som medlem av et LO-forbund får du en av landets beste strømpriser
.
Lukkede Tå Ballett 22103 comb Marco 844 navy Tozzi Blå Met Leiligheter Kvinners
Populært
Krok Materiale Kvinners Påpekt Mykt Høy Tå løkke Lukket Hæl Grønn Farger og Agoolar Sandaler Assorterte E8qSw

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

navy Ballett Marco Kvinners Met Tozzi Blå Tå comb Leiligheter 22103 844 Lukkede XqZ1wRq8 navy Ballett Marco Kvinners Met Tozzi Blå Tå comb Leiligheter 22103 844 Lukkede XqZ1wRq8 navy Ballett Marco Kvinners Met Tozzi Blå Tå comb Leiligheter 22103 844 Lukkede XqZ1wRq8 navy Ballett Marco Kvinners Met Tozzi Blå Tå comb Leiligheter 22103 844 Lukkede XqZ1wRq8 navy Ballett Marco Kvinners Met Tozzi Blå Tå comb Leiligheter 22103 844 Lukkede XqZ1wRq8 navy Ballett Marco Kvinners Met Tozzi Blå Tå comb Leiligheter 22103 844 Lukkede XqZ1wRq8