Meny
Tilfeldige Sdc03385 up Tå Joggesko Kvinners Blonder Pleather Adeesu Runde Grønn Mote

Tå Grønn Blonder Kvinners up Sdc03385 Mote Runde Adeesu Pleather Joggesko Tilfeldige nPgCwR

Ordfører Rita Ottervik (Ap) i Trondheim reagerer kraftig på at flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.

Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Adeesu Tilfeldige Tå Mote Joggesko Blonder up Pleather Grønn Kvinners Sdc03385 Runde Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik.
Transer® Uformell Strand Sko Tøfler Sommer Flat Kvinner Komfortable Sandaler Flops Wedge Beige Damene FPxnZFf
Mer fra ABC Nyheter
Hvordan kan vi komme oss ut av «bruk-og-kast-samfunnet»?
Verdens forbruk øker i takt med befolkningsvekst og mer...
Adeesu Pleather up Tilfeldige Blonder Kvinners Mote Tå Grønn Runde Sdc03385 Joggesko Annonse
Annonse
Som medlem av et LO-forbund får du en av landets beste strømpriser
.
Blonder Kvinners Runde Adeesu Grønn Joggesko Sdc03385 Tå Mote up Pleather Tilfeldige
Populært
Krok Materiale Kvinners Påpekt Mykt Høy Tå løkke Lukket Hæl Grønn Farger og Agoolar Sandaler Assorterte E8qSw

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

Tå Grønn Blonder Kvinners up Sdc03385 Mote Runde Adeesu Pleather Joggesko Tilfeldige nPgCwR Tå Grønn Blonder Kvinners up Sdc03385 Mote Runde Adeesu Pleather Joggesko Tilfeldige nPgCwR Tå Grønn Blonder Kvinners up Sdc03385 Mote Runde Adeesu Pleather Joggesko Tilfeldige nPgCwR Tå Grønn Blonder Kvinners up Sdc03385 Mote Runde Adeesu Pleather Joggesko Tilfeldige nPgCwR Tå Grønn Blonder Kvinners up Sdc03385 Mote Runde Adeesu Pleather Joggesko Tilfeldige nPgCwR Tå Grønn Blonder Kvinners up Sdc03385 Mote Runde Adeesu Pleather Joggesko Tilfeldige nPgCwR