Meny
Danse Tango Pu Hæl Cha Latin Svart Fest Rund Salsa Kvinners Sko Bryllup Tå Cfp cha Mid

Rund Fest Tå Hæl Cha Danse Latin Svart Salsa Sko cha Mid Tango Cfp Bryllup Pu Kvinners wHvqW1

Ordfører Rita Ottervik (Ap) i Trondheim reagerer kraftig på at flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.

Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Pu Salsa Tå Cha Fest Svart Kvinners Cfp Tango Mid cha Sko Hæl Danse Latin Bryllup Rund Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik.
sko F Odomolor toe Faste Mattslipt Pumper Svart Hæler Kvadrat på Lave 33 pull TBWwqvTngA
Mer fra ABC Nyheter
Hvordan kan vi komme oss ut av «bruk-og-kast-samfunnet»?
Verdens forbruk øker i takt med befolkningsvekst og mer...
Bryllup Salsa cha Danse Cha Pu Fest Tå Latin Sko Cfp Mid Tango Hæl Rund Kvinners Svart Annonse
Annonse
Som medlem av et LO-forbund får du en av landets beste strømpriser
.
Rund Fest Pu Tå Latin Salsa Cfp Hæl Danse Kvinners Cha Mid Sko Bryllup Svart cha Tango
Populært
Krok Materiale Kvinners Påpekt Mykt Høy Tå løkke Lukket Hæl Grønn Farger og Agoolar Sandaler Assorterte E8qSw

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

Rund Fest Tå Hæl Cha Danse Latin Svart Salsa Sko cha Mid Tango Cfp Bryllup Pu Kvinners wHvqW1 Rund Fest Tå Hæl Cha Danse Latin Svart Salsa Sko cha Mid Tango Cfp Bryllup Pu Kvinners wHvqW1 Rund Fest Tå Hæl Cha Danse Latin Svart Salsa Sko cha Mid Tango Cfp Bryllup Pu Kvinners wHvqW1