Meny
Vest Kvinners Sykkel Lås Sykling Menns Landeveissykkel Shoes Skoovertrekk Lilla Støvtett Sykling Mtb

Lås Lilla Shoes Menns Landeveissykkel Sykling Kvinners Støvtett Mtb Skoovertrekk Sykling Vest Sykkel 7PYHwq

Ordfører Rita Ottervik (Ap) i Trondheim reagerer kraftig på at flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.

Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Kvinners Støvtett Shoes Sykkel Landeveissykkel Lås Mtb Sykling Menns Sykling Skoovertrekk Lilla Vest Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik.
Damene Sko Mesh Joggesko Rose Uformelle Trenere Rød Vecjunia Pustende dgqwxUF1dv
Mer fra ABC Nyheter
Hvordan kan vi komme oss ut av «bruk-og-kast-samfunnet»?
Verdens forbruk øker i takt med befolkningsvekst og mer...
Sykling Landeveissykkel Menns Lilla Shoes Sykling Støvtett Mtb Skoovertrekk Vest Kvinners Lås Sykkel Annonse
Annonse
Som medlem av et LO-forbund får du en av landets beste strømpriser
.
Vest Mtb Støvtett Kvinners Sykling Lilla Menns Skoovertrekk Sykling Sykkel Landeveissykkel Shoes Lås
Populært
Krok Materiale Kvinners Påpekt Mykt Høy Tå løkke Lukket Hæl Grønn Farger og Agoolar Sandaler Assorterte E8qSw

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

Lås Lilla Shoes Menns Landeveissykkel Sykling Kvinners Støvtett Mtb Skoovertrekk Sykling Vest Sykkel 7PYHwq Lås Lilla Shoes Menns Landeveissykkel Sykling Kvinners Støvtett Mtb Skoovertrekk Sykling Vest Sykkel 7PYHwq Lås Lilla Shoes Menns Landeveissykkel Sykling Kvinners Støvtett Mtb Skoovertrekk Sykling Vest Sykkel 7PYHwq Lås Lilla Shoes Menns Landeveissykkel Sykling Kvinners Støvtett Mtb Skoovertrekk Sykling Vest Sykkel 7PYHwq Lås Lilla Shoes Menns Landeveissykkel Sykling Kvinners Støvtett Mtb Skoovertrekk Sykling Vest Sykkel 7PYHwq Lås Lilla Shoes Menns Landeveissykkel Sykling Kvinners Støvtett Mtb Skoovertrekk Sykling Vest Sykkel 7PYHwq