Booties Us6 Rund Hæl Kvinners Ankel For Uk4 Eu36 Vinter Mote Sko Cn36 Split Fôr Høst Kunstlær Tå Chunky Glidelås Støvler Lo Rtry Joint vgnOPv

Kjendiskvinner på TV må ha hemmelig telefonnummer

Mote Sko Chunky Rtry Split Høst Vinter Fôr Uk4 For Kvinners Tå Kunstlær Hæl Lo Rund Us6 Booties Joint Cn36 Ankel Eu36 Støvler Glidelås TV

(VG) NRK-programleder Elin Ruhlin Gjuvsland, kåret til Norges mest sexy TV-kjendis i VG, får mange e-post-meldinger etter hver sending: Noen er svært vulgære og sexfikserte.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:25

Siri M. Kalvig i Storm Weather Center forteller at alle de kvinnelige TV 2-værmelderne har fått seg hemmelig telefonnummer.

Chunky Cn36 Mote For Fôr Split Sko Høst Joint Støvler Ankel Rtry Us6 Kunstlær Kvinners Vinter Uk4 Lo Tå Eu36 Rund Hæl Glidelås Booties - Når det blir et problem med slike telefoner, bør man få hemmelig telefonnummer så fort som mulig, sier den berømte meteorologen, som selv er blitt utsatt for telefonterror.

- Det var kjipt med oppringningene. Men de har jeg til en viss grad fått redusert med hemmelig telefonnummer. Det er mye nachspieltøys fra unge folk, men også telefoner som er grove og slibrige. En stund hadde jeg ikke hemmelig telefonnummer, og da tok det seg opp igjen, sier Kalvig.

Hun og de andre værmelderne i TV 2 får mye merkelig post fra syke beundrere.

- Vi fikk blant annet en LP-plate som var griset til, og jeg har også fått søppel som er pakket inn. Det er ekkelt å åpne posten. Jeg er redd for å se noe jeg ikke ønsker å se. Mine kolleger i TV4 i Sverige har fått kniv og bombetrussel i posten. Men de fleste jeg har fått, har vært mer underholdende.

- Veldig ubehagelig

- Men det er ikke bare gøy?

- Nei. Sjikane og slibrige henvendelser er en uting. Det er nesten kriminelt. Det som skjedde med Linda Camilla Strømsod, er jo helt forferdelig, sier Siri M. Kalvig, som ikke lar seg knekke av slike telefoner og brev.

- Jeg har fokusert på det positive. Det oppveier det negative, sier Kalvig.

Den profilerte NRK-programlederen Hilde Hummelvoll har også fått noen ubehagelige brev.

- Det er ikke så mye. Men det er kommet noen ubehagelige henvendelser i posten. De er så ubehagelige at jeg ikke vil utdype dem. Det må man nesten regne med når man stikker nesen sin frem. Henvendelsene kommer fra folk som ikke er helt stabile, og de er ofte negative.

- Hvordan har du opplevd dette?

- I begynnelsen var det veldig, veldig ubehagelig. Men etter hvert tar du det for det det er: Folk som ikke er helt i balanse. Det er deres problem. Jeg prøver ikke å gjøre det til mitt, sier Hilde Hummelvoll.

Connie Barr, som leder «Absolutt underholdning» på TV 2, får stadig vekk slibrige henvendelser.

Fôr Mote Us6 Tå Sko Eu36 Rund Hæl Joint For Lo Vinter Høst Split Rtry Uk4 Kunstlær Chunky Booties Kvinners Ankel Støvler Glidelås Cn36 - Ikke sjikanert

- Jeg tror ikke det er mulig å unngå. TV-folk får hyggelige og mindre hyggelige henvendelser. Men jeg har ikke opplevd det som truende, sier Barr og tilføyer:

- Det er mange ensomme, amorøse menn det ute. Det er hyggelig det som er hyggelig. Det andre slår jeg av. Jeg føler meg ikke sjikanert. Jeg tar det ikke så alvorlig, sier den erfarne programlederen som både har jobbet i NRK og TV 2.

- Hvordan opplevde du det første gang?

Martin Kvinners Ankelstøvletter På Damer Snøre Snø Foret Svart Plattform Sko Fuskepels Flate Vinter arwqETr

- Jeg var bare 19 år gammel, og da tar du det på en annen måte. Første gang er det skremmende og uhyggelig. Men etter en stund tar man det for det det er, sier Connie Barr.

TV 2-programleder Vår Staude har også fått ubehagelige telefoner, men vil ikke gå i detaljer.

- Jeg fikk litt telefoner. Så fikk jeg hemmelig telefonnummer. Og nu er alt så meget bedre, sier Vår Staude.

Vinter Rund Mote Kunstlær Uk4 Us6 Sko Hæl Høst Rtry Kvinners Glidelås Chunky Split Joint Booties For Cn36 Eu36 Støvler Lo Fôr Tå Ankel Rabattkoder

Geox En Kaffe Støvel Lise D Kvinners Vinter Ny FqIF7wr