Kjærlighet Kvinners 4 Pleaser 701 Sandal Klar Sort fAwx8qRx Kjærlighet Kvinners 4 Pleaser 701 Sandal Klar Sort fAwx8qRx Kjærlighet Kvinners 4 Pleaser 701 Sandal Klar Sort fAwx8qRx Kjærlighet Kvinners 4 Pleaser 701 Sandal Klar Sort fAwx8qRx Kjærlighet Kvinners 4 Pleaser 701 Sandal Klar Sort fAwx8qRx Kjærlighet Kvinners 4 Pleaser 701 Sandal Klar Sort fAwx8qRx

Kjærlighet Kvinners 4 Pleaser 701 Sandal Klar Sort fAwx8qRx

Trondheim (NTB): Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.
Innenriks

4 Sort Kvinners Klar Kjærlighet Sandal 701 Pleaser Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik. (©NTB)

Høy Røkt Grønn Menn Vanntette Aktivist Nikkel Patagonia Puff Bengal Svart Gull 2014 wUEY87Aq7