Hyper Hvit Menns hvit 164 hvitt Kobolt Sko Nike Basketball 844374 xUwqCaB0 Hyper Hvit Menns hvit 164 hvitt Kobolt Sko Nike Basketball 844374 xUwqCaB0 Hyper Hvit Menns hvit 164 hvitt Kobolt Sko Nike Basketball 844374 xUwqCaB0 Hyper Hvit Menns hvit 164 hvitt Kobolt Sko Nike Basketball 844374 xUwqCaB0

Hyper Hvit Menns hvit 164 hvitt Kobolt Sko Nike Basketball 844374 xUwqCaB0

Trondheim (NTB): Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.
Innenriks

Basketball hvitt Kobolt 164 Nike Sko Hvit 844374 hvit Hyper Menns Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik. (©NTB)

Størrelse Borrelås Hvit Strand 40 Fritid Sandaler Bunn Tykk Zcjb Platåsko farge Sport Grå Kvinners Sommer Bwxq7XC