6 4 Gode Stropp Dr Huset Keller 7 Sterke Komfort Størrelse Såler Med Damene 5 8 Tøfler Burgunder Uk 3 pwZOZqE

6 4 Gode Stropp Dr Huset Keller 7 Sterke Komfort Størrelse Såler Med Damene 5 8 Tøfler Burgunder Uk 3 pwZOZqE

Trondheim (NTB): Flere kvinnelige politikere i Trondheim bystyre har mottatt tekstmeldinger av seksuell karakter fra en mannlig bystyrerepresentant. Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener en slik oppførsel er totalt uakseptabel.
Innenriks

Gode Dr Huset 7 4 3 Sterke 8 Såler Burgunder Damene Tøfler 6 Uk 5 Med Keller Komfort Størrelse Stropp Flere av meldingene skal ha blitt sendt av samme mannlige bystyrerepresentant under møter i Trondheim bystyre, melder Adresseavisen.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) mener tonen og innholdet i tekstmeldingene er fullstendig uakseptabelt, og skal ha møte med kvinnene som har mottatt denne typen SMS-er torsdag, skriver NRK.

– Jeg tenker at vi må se nærmere på disse episodene som er omtalt i mediene. Vi må finne ut hva det er snakk om og få nærmere kunnskap om dette er enkelttilfeller eller om det er snakk om en kultur, sier Ottervik.

Gruppelederne i bystyret er kalt inn til ordførerens kontor for å diskutere saken neste mandag.

– Det er gruppelederne som er ansvarlige for sine grupper, og vi er i fellesskap nødt til å utøve en personalpolitikk. Verken jeg eller bystyret har sanksjonsmuligheter her, men vi har et felles ansvar for å ha et arbeidsmiljø for å forebygge slike ting, sier Ottervik. (©NTB)

Pearl Iv Sykling Izumi Kvinners Hvit Karbon Sølv Fly Tri Sko fInIHUrq